Tommy Brotte

Gör

Jag driver företaget Interaktiva Möten. Vi hjälper våra kunder med pedagogik, teknik och dramaturgi för medskapande mötesformat som skapar engagerade deltagare istället för passiv publik. Dagarnas innehåll är varierande: ofta utbildar jag i olika medskapande mötesformat, ibland är jag ute och säljer vår mötesapp.

Bakgrund

Jag har sedan början av 90-talet arbetat med att producera olika typer av evenemang. Under den här tiden har jag provat olika roller, allt ifrån teknik och produktionsledning till planning, projektledning och seniorkonsulting vad gäller både mötesformat och innehåll. Under en period av sex år tog jag en paus från evenemangsvärlden och arbetade som projektledare och planner på reklambyrå.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av modiga människor som vågar utmana traditionella förhållningssätt, rutiner och former och som provar nytt.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

På fritiden gillar jag att segla och laga mat. Eller varför inte kombinera detta. En egenlagad middag på en klippa i Stockholms skärgård smakar alltid gott.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Att vara kursansvarig på Berghs ger mig mycket. Min erfarenhet är att den som utbildar ofta är den som lär sig mest. Det tvingar mig att hänga med i utvecklingen och jag får anledning att gå i klinch med mina egna etablerade föreställningar om varför man gör något på ett visst sätt. Mötet med både elever och andra lärare är mycket lärorikt, utvecklande och stimulerande.

 

tommy-brotte-berghsTommy Brotte

Ansvarig för kursen Event och möteskommunikation här på Berghs.