Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Ulf Lesley

Gör?

Marknadschef på Strikersoft AB, konceptutvecklar böcker i Nakna Boken AB, producerar film i Lesley Film. Konsultar också i eget bolag runt kommunikation, samt undervisar på Berghs.

Bakgrund

Civilingenjör och Civilekonom i botten. Kommunikations­chef på Ericsson. Drev B2B eventbyrå i 10 år. Skrivit bok om kommunikation.

Vad inspireras du av?

Nya tankar och insikter, framför allt inom kommunikation.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Cyklar, både landsväg och i skogen. Säsongsstarten av landsvägscyklingen på Mallorca i påskveckan är magisk. Filmningen är lika mycket hobby som jobb, så en bra combo. Försöker också hinna med att göra roliga saker med familjen.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Byt jobb ofta när du är ung. Bredda dig. Gör roliga saker som du också lär dig av. Välj din chef. Ju äldre du blir ju mer bör man inrikta sig på sådant som är viktigt och centralt för organisationen man jobbar för. Känner du att du börjar bli åldersdiskriminerad, överväg att bli konsult. Där är det resultat som räknas, inte statistiken på HR-avdelningen. Som konsult måste tre saker sammanfalla. Jobba med sådant du brinner för, som du är bra på och som någon är villig att betala för.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att träffa och diskutera med alla dessa smarta och energigivande människor som kommer till mina kurser.

Dold talang?

Vända pannkakor i luften. Imponerar fortfarande på barnen (ibland i alla fall….)

 

ulf-lesley-berghsUlf Lesley

Ansvarig för kursen Effektiv marknads­kommunikation här på Berghs.