Kursansvariga

Ulricha Ivares

Ulricha Ivares

Gör?

Team Manager på Ingager

Bakgrund

De senaste fem åren har jag befunnit mig på en byrå, specialiserad på digital marknads­föring och sociala medier. Där arbetar jag både som personalansvarig för två team, samt strategiskt och operativt som kundansvarig för byråns största kunder såsom Amex, British American Tobacco och Carmex.

Innan dess jobbade jag i 11 år som ansvarig för all marknads­föring och PR för den svenska marknaden för en av norra europas största klädkedjor.

Vad inspireras du av?

Smarta kampanjer som har ett djup. Företag som fokuserar på mjuka värden, empatiska chefer och människor som gör bra saker för andra.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

När tid finns (mer sällan som förälder dock) och inspirationen faller på, målar jag gärna oljemålningar och dansar latinamerikanska danser såsom bachata, salsa och samba. Sedan älskar jag att resa!

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Förutom att det känns väldigt ärofyllt att undervisa på Berghs är det väldigt roligt att få dela med sig av sin kunskap och att träffa nya nyfikna människor i branschen.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Efter 16 år i branschen känns det kul att få kunna dela med mig av min kunskap till andra och att utmana mig själv på ett pedagogiskt plan.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Fastna inte för länge på samma ställe om du inte utvecklas eller det finns möjligheter till det. Du gör varken dig själv eller företaget någon tjänst om du inte känner dig 100% motiverad och engagerad. Våga ta steget!

Dold talang?

Jag har sjuka reflexer!

Ulricha Ivares

Ansvarig för kursen Marknads­föring på Facebook & Instagram