Press

Berghs inleder samarbete med Grand North i Östersund

tis, 29 maj, 2018, 16:19

Tillsammans kommer Grand North och Berghs erbjuda kurser, inspirationsföreläsningar, skräddarsydda uppdragsutbildningar för företag och organisationer samt Berghs Canvas Selection Workshops. Samarbetet inleds under hösten i samband med att kommunikationsbyrån flyttar till nya lokaler.

– Vi vill skapa norra Sveriges samlingsplats för kreativitet, kunskap och inspiration. Samarbetet skapar möjligheter för talanger, kunder och branschkollegor att kunna ta del av branschledande kunskap på plats i Östersund. Nära och kontinuerligt i vardagen, säger Sofia Klasson, delägare och PR-strateg Grand North.

En samlingsplats för kreativitet, kunskap och inspiration

Just nu utvecklas en orörd innergård i centrala Östersund till ny arbets- och mötesplats. Grand North startar tillsammans med två andra Östersundsföretag ett Coffice med flexibla arbetsplatser. På samma innergård ryms ett café, galleri och ett eget kafferosteri. Här gör vi det möjligt för kreativa företag att samverka och utvecklas tillsammans. Inflyttning är planerad till den 1 september. 

– Satsningen som Grand North planerar är helt rätt. Precis den typ av utveckling som branschen behöver som vi gärna är en del av. Att våga tänka om och tänka nytt. Vi tar en bit av utbudet från Sveavägen i Stockholm till Prästgatan i Östersund och skapar en kommunikationshubb i Jämtland, säger Cecilia Sjödin, Project Director på Berghs.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknads­kommunikation. Skolan erbjuder heltids­utbildningar, internationella kurser och program, studioverksamhet, över 80 kurser på deltid och heltid samt anpassade utbildningar och lösningar för organisationer och företag.

Grand North kommunikationsbyrå (fd Syre)

Grand North utvecklar varumärken och kommunikation. Vi arbetar med rådgivning, strategi, PR, kreativa koncept, innehåll, design och produktion, vi finns i Östersund och Stockholm. Grand North är öppen för etablerade aktörer och nya talanger att pröva sina vingar och föra in nytt tänk.

Läs mer på grandnorth.seberghs.se |