Kurser

Artiklar

Examensprojekt

Berghsstudenter i lyckat examensprojekt för Bröstcancerförbundet

Under oktober månad pratades det mycket om Bröstcancerförbundets kampanj "Rösten för brösten" som synts både i förtjänade, köpta och egna kanaler. Kampanjen togs fram ihop med Berghs heltidsstudenter i ett examensprojekt under våren. Sara Wretblad Carreras, kommunikations­chef på Bröstcancerförbundet och studentgruppen från Berghs berättar om den lyckade kampanjen och hur arbetsprocessen såg ut.

Läs mer
Case

Studenternas lösningar för en mer välmående dagligvaruhandel

Heltidsstudenterna utmanades i årets samlästa kurs Explore Sustainability att utforska hur en av Sveriges största dagligvaruhandel kan bidra till ökat välmående i samhället utan att tappa lönsamhet. 24 grupper tilldelades en av fyra varumärken i olika kategorier; Premier, Fixa, Minstingen och Såklart. Här har vi samlat arbetsgruppernas fiktiva kampanjer.

Läs mer
Förändring

Utbildning och arbetsliv i förändring: Åsa Myrdal Bratt

I denna artikelserie berättar några av Berghs kursansvariga om hur coronaviruset har påverkat dem i arbetslivet och i deras lärarroll. De delar även med sig av erfarenheter och lärdomar. Här har vi pratat med Åsa Myrdal Bratt, kursansvarig för Varumärkes- och affärsstrategi.

Läs mer
Almedalen

Berghs bjuder på en poddwalk och trendspaning med fokus på stadsutveckling i Almedalen

Med tron om att kommunikation gör en viktig skillnad i samhället har Berghs år efter år varit aktiva under Almedalsveckan på olika sätt. Vi har bjudit in till seminarier om samtid och trender, men också omvärldsbevakat för egen räkning. I år bjuder Berghs på en unik poddwalk följt av en trendspaning den 5 juli. Vi har intervjuat VD Camilla Wallander och Head of Strategic Insight Joakim Thulin om årets upplägg och deras bästa Almedalstips.

Läs mer
blomma_postits
Distanskurs

Höstens distanskurser på Berghs

Du pluggar var och när du vill. Du får personlig feedback och har kontakt med lärare och kurskamrater via vår utbildningsplattform. Det finns många ämnen att välja mellan i höst. Här är hela listan!

Läs mer
Studentliv

Se våra nya Q&A-filmer om Berghs heltidsprogram

Vi har släppt Q&A-filmer om Berghs heltidsprogram! Få en djupare inblick i hur utbildningarna är uppbyggda, hur det faktiskt är att gå på Berghs, hur man skriver ett starkt arbetsprov och mycket mer ur ett student- och programansvarsperspektiv.

Läs mer

Pressmeddelanden

Sidor