Tävlingen är avslutad!

Vinn en kvällskurs på en av världens främsta kommunikationsskolor

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Du deltar i tävlingen genom att besvara en enkel fråga, följa oss på Instagram och lämna en motivering till varför just du ska vinna en kvällskurs på Berghs i höst.

Tävlingen är avslutad!

Öka dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi.

Låter en kvällskurs i Berghs lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm som något för dig eller någon du känner? Kanske har du en kollega, släkting eller vän som också drömmer om att plugga på Berghs.

Tävla med oss!

Besvara en enkel fråga, följ oss på Instagram och lämna en motivering.
En person vinner en valfri* kvällskurs på Berghs i Stockholm under hösten 2023.


Nu är tävlingen avslutad! Våra gratulationer går till Emelie Pousette som har utsetts till vinnare. Ett STORT tack till alla som deltagit. Så roligt att så många ville vara med och tävla!

Tävlingsregler:

  • Alla kvällskurser ges på svenska. Vissa kurser har särskilda ansökningskrav. Om inte vinnaren uppfyller dessa går det bra att välja en annan kvällskurs.
  • Det går bara att tävla en gång per person. Vinsten måste utnyttjas under hösten 2023 och kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter, annan tjänst eller vara. Vinnarens namn publiceras på www.berghs.se och denne förväntas medverka i en intervju där och/eller på Berghs sociala mediekanaler kopplad till kursen.
  • Vinnaren koras av en jury bestående av personal från Berghs. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinstens värde är upp till 35.000 kr (beroende på val av kurs). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är endast öppen för deltagare över 18 år som har gymnasiekompetens.
  • För att genomföra tävlingen och kunna kontakta vinnaren behöver vi hantera personuppgifter. Det kan vara ditt namn, din mejladress, ditt telefonnummer och eventuella uppgifter som du lämnar till oss i ditt bidrag. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.