Vårens kvällskurser på Berghs

Öka dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här är hela listan med Berghs kvällskurser våren 2021.

Här hittar du listan med de kurser som du fortfarande kan plugga på kvällstid i vår, sorterade efter kursnamn. Vill du istället läsa på distans eller dagtid hittar du hela Berghs aktuella kursutbud här. Här är 5 tips för att hitta rätt kurs.

BERGHS KVÄLLSKURSER VÅREN 2021

Plats: Kvällskurserna hålls i Berghs nya lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm samt online via Zoom. Se detaljerad information på respektive kurs.

Art Direction
Den här kursen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom art direction eller grafisk formgivning och som nu vill utveckla din strategiska och konceptuella kompetens.
Kursansvarig: Robert Hedlund
Kursstart: 9/3

Att skriva Start
Här får du en introduktion till flera olika typer av kommunikativt skrivande, vilket ger en bra grund att studera vidare på, exempelvis till manusförfattare, copywriter, författare och skribent för webben.
Kursansvarig: Sofia Lundberg
Kursstart: 17/3

Berghs Intro
Är du nyfiken på kommunikationsbranschen? Har du ett intresse för att tänka kreativt och idébaserat men vill få en bild över vilka möjligheter som finns inom studier och yrkesval i branschen? Då är Berghs intro kursen för dig!
Kursstart:
9/3

Copywriting
Din uppgift som copywriter är att få dina läsare att tänka, känna eller göra något. Kursen ger dig kunskaper och verktyg som är nödvändiga för att skapa, välja, formulera och nå fram med dina budskap och texter. Du kommer att träna på att utveckla koncept, kampanjer och kommunikativa lösningar.
Kursansvariga: Embla Sue Panova
Kursstart: 9/3

Digital kommunikation Start
Den här kursen ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat innehåll för digitala plattformar, sociala medier, SEO/SEM, målgrupper och trendanalyser. En perfekt start att bygga vidare på!
KursansvarigCharlotte da Silva
Kursstart: 18/3

Grafisk design Start
Kursen: vänder sig till dig som vill ta ditt första steg mot yrket som grafisk designer.
KursansvarigSophia Wood
Kursstart: 16/3

Grafisk design
Du som är vass på grafisk design och vill ta dina kunskaper vidare för att kunna börja skapa visuell kommunikation får med dig många konkreta verktyg härifrån.
Kursansvarig: Anna-Karin Sundin
Kursstart: 9/3

Kommunikation och PR
En kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom kommunikation och PR.
Kursansvarig: Per H Frykebrant
Kursstart: 8/3

Marknadsföring Start
Välkommen att ta ett första kliv in i marknadsföringsvärlden med den här kursen! Här skaffar du dig grundläggande kunskap om hur marknadsföringsarbetet går till och lär dig en lång rad begrepp och modeller.
Kursansvarig: Rosie Kropp
Kursstart: 17/3

Marknadskommunikation
Den här kursen är för dig som vill läsa en uppdaterad och bred kurs i marknads­kommunikation.
Kursansvarig: Karolina Moberg
Kursstart: 8/3

PR Start
Denna grundläggande kurs rustar dig för att kunna börja arbeta strategiskt och taktiskt med PR i en snabbt föränderlig medievärld.
KursansvarigAndrea Almström
Kursstart: 16/3

Projektledning
Här går du igenom de olika stegen i ett projekt och får chans att jobba med ett case hela vägen från brief till genomförande.
Kursansvarig: Jenny Kaiser
Kursstart: 8/3

Var och hur?

Kvällskurserna hålls i Berghs nya lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm samt online via Zoom. Se detaljerad information på respektive kurs. Alla kvällskurserna, utom Berghs Intro, är 10 veckor och du har lektion en kväll i veckan. Däremellan är det hemuppgifter och projektarbete. Många som läser en kvällskurs arbetar heltid, andra är mellan jobb eller jobbar deltid.

När ska du söka?

Sista ansökningsdag står på respektive kurs. Vill du vara helt säker på att få en plats är det dock smart att vara ute i god tid. Vi behandlar nämligen ansökningarna i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Behöver du grundläggande kunskap i det ämnesområde du vill studera rekommenderar vi dig att ta en titt på våra startkurser. Om du redan har lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig är det Professional du ska hålla koll på. Det finns många olika ämnen att välja mellan.

Utöver kvällskurser har vi även distanskurser samt dagkurser och intensivkurser. Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs.

Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs? Då rekommenderar vi dig att läsa våra Efter kursen-artiklar. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen.

Tvekar du fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument till varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

Sök idag för att försäkra dig om att få en av de åtråvärda platserna. Hoppas att vi ses framöver!

Vill du hellre plugga på dagtid eller distans? Här hittar du hela Berghs aktuella kursutbud. 

Foto: Unsplash

Taggar: