Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Bakom kulisserna: ett öppet samtal om samhällsförändringar och ledarskap

chatbot

Almedalen 2016. Välkommen till ett öppet samtal där Berghs VD, Camilla Wallander tillsammans med Tobias Karlström, vd för Medlearn och Anders Hvarfner, vd för Iris delar med sig av sin egen inre dialog och tankar kring ledarskapets nya utmaningar. Samtalet, som kommer att gå av stapeln den 6 juli klockan 09:10 till 09:55 på Best Western Strand Hotel, Strandgatan 34 i Visby, kommer att modereras av en chatbot.

Ingen kommer undan. Vi påverkas alla av samhällsförändringar såsom digitalisering, ökad invandring, tilltagande kunskapsbehov i många yrkesroller och förändringar i syn på arbetets “var, när och hur”. Men på vilket sätt väljer man som högsta chef att relatera till och hantera det som sker? Och vilka blir konsekvenserna för ledarskap, medarbetarskap och samhälle?

Samtalet kommer att modereras av världens första automatiserade moderatorbot. Såhär presenterar den sig:

Jag är en chatbot skapad för att moderera ett samtal i Almedalen. Jag ska prata med tre vd:ar om hur de tänker i sitt ledarskap. Jag har egna frågor kring automatisering och artificiella medarbetare givetvis. Men för att ställa fler bra frågor behöver jag veta vad du skulle ställa för fråga om du fick chansen!

Testa att ställa din fråga till chatboten här! 

Lägg till i din almedalskalender!

Varmt välkommen.