Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Bachelor start vår 2016 - dags att ansöka!

Berghs Bachelor värmer upp inför vårterminen! I år startar Berghs populära Bachelor-utbildning, där deltagarna läser sin första termin på Berghs i Stockholm för att sedan bege sig ut i världen och fortsätta sina studier i USA eller Australien, både på våren och hösten vilket innebär att det är dags att ansöka.

Missade du att ansöka till Berghs Bachelor med start i höst har vi nu glädjande nyheter till dig: det kommer en vårstart också! Hur låter det att inleda dina Bachelor-studier i Stockholm i februari för att lagom till sommaren bege dig till Californien eller Australien och fortsätta studera design eller kommunikation?

1392

Fotograf: Vicky Inoue (som under sin utbildning fått praktik på Apple, läs mer om det här)

Berghs Bachelor är ett internationellt program där du inleder dina studier på Berghs i Stockholm för att sedan fortsätta vid ett av Berghs partneruniversitet i Australien eller Californien. Om du vill kombinera att läsa på Berghs med en "degree" i kommunikation eller design är Berghs Bachelor det du söker.

Här kan du läsa mer om Berghs Bachelor.

Just nu går det bra att ansöka till Berghs Bachelor. I mitten av november 2015 går ansökningstiden ut, men vi tar in till intervjuer kontinuerligt och antar studenter under ansökningsperioden. Har du inte möjlighet att komma till Berghs för intervju löser vi det naturligtvis via digitala plattformar.

Ansöker gör du genom att klicka på "ansök" på den här sidan. Lägg till ditt CV, ditt ansökningsbrev och förbered dig på en gedigen utbildning och en upplevelse att minnas under resten av ditt liv.

Om du vill ha mer information eller träffa oss för att ställa frågor om utbildningen bjuder vi in till ett informationsmöte online den 16 september, eller på plats på Berghs den 6 oktober.

Nyfiken på vad som gäller kring CSN? Ta en titt här!