Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Fast Forward i december 2013

skarmavbild    kl

Berghs Fast Forward tar dig framåt - snabbt! Under två, tre eller fyra intensiva dagar i december 2013 får du möjlighet att tillgodogöra dig kunskaper från en dagkurs som annars löper över ett flertal veckor på Berghs. Det går snabbt, det är intensivt, det är en hel del arbete. Och det tar dig långt framåt! Här hittar du utbudet för Berghs Fast Forward - december 2013.

December 8, 2013

Berghs erbjuder, i samarbete med fyrstjärniga Hotel Rica Kungsgatan, ett bekvämt och centralt boende beläget i PUB-huset, två minuters promenad från Berghs, till ett förmånligt pris. Läs mer om hotellerbjudandet här.

I december kan du läsa följande kurser på Berghs:

-Att positionera varumärken. Hur gör man för att bli framgångsrik i varumäkesbyggandet? Vad finns det för verktyg och metoder? Den här kursen ger dig grunderna i varumärkesutveckling.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Att skriva för sociala medier, NYHET. Kursen hjälper dig att snabbt utvecklas och skaffa dig de verktyg du behöver för att lyckas som skribent inom området. Kursen vänder sig till dig som arbetar med ditt företags närvaro i sociala medier.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Bygga varumärke i sociala medier, NYHET. Det är en sak att använda sociala medier - en annan att göra det effektivt. Den här kursen ger dig en stabil grund för att arbeta med sociala medier på ett strategiskt och taktiskt sätt.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Digitala medier – Kom igång! NYHET. Den här kursen vänder sig till dig som vill börja arbeta med digitala medier men som inte riktigt vet hur du ska komma gång.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Marknadskommunikation fördjupning. Kommunikatörer och marknadsförare har allt fler kanaler till sitt förfogande, från de traditionella till de digitala kanalerna. I den här kursen får du de fördjupade teori- och metodkunskaper som behövs för effektivare marknads­kommunikation.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Leda idéprocesser. Den här kursen ger dig kunskap om och träning i att förlösa dina egna och andras kreativa krafter. Målet är att den kreativa processen ska bli mer effektiv, lustfylld och leda till många goda och genomförbara idéer.
Kursdatum:11 samt 12 december.

-Produktionsledning. Dina huvuduppgifter som produktionsledare är att resursplanera och samordna. Därför måste du ha intresse och känsla för ordning och struktur. Kursen ger dig de konkreta verktyg du behöver för att kunna verka som produktionsledare på reklam- eller inhousebyrå.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Projektledning. För dig som vill lära dig mer om hur man planerar, genomför och följer upp ett projekt. Vi går igenom projektets olika faser och hur man som projektledare kan få projekt att flyta och nå uppsatta mål.
Kursdatum: 11, 12 samt 13 december.

-Rörlig bild - filma och redigera, NYHET. Efterfrågan på rörlig bild ökar snabbt. Detta är kursen för dig som vill komma igång och skapa film med din DSLR-kamera.
Kursdatum: 11, 12, 13 samt 16 december.