Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs ingår partnerskap med Ravensbourne, London  

ravensberghs

Januari 2018. Berghs ingår ett partnersamarbete med högskolan Ravensbourne i London. Skolan kommer att utgöra ytterligare ett tillval för studenter inom Berghs Bachelor, där studenterna efter en inledande termin på Berghs fortsätter sina studier vid ett partnerskola och tar en internationell examen.

Januari 25, 2018

Ravensbourne är ett innovativt och branschfokuserat högre utbildningsinstitut, beläget i hjärtat av London. Med fokus på kreativitet och samarbete erbjuder skolan utbildningar inom digitala medier och design. Genom samarbetet med Berghs kommer skolan att välkomna studenter från Berghs Bachelor efter sin första termin i Stockholm. Studenterna läser sitt andra och tredje år vid Ravensbourne för att avsluta sin examen. Den första kullen av studenter från Berghs till Ravensbourne börjar sina studier i London i januari 2019.

Berghs Bachelor-studenter kommer att få möjlighet att ansöka till programmen  BA (Hons) Graphic Design, BA (Hons) Digital Advertising and Design, BA (Hons) Motion Graphics, BA (Hons) Design Products, BA (Hons) User-Experience and User-Interface (UX/UI) Design och BA (Hons) Illustration for Communication på Ravensbourne.

Berghs Bachelor - tar dig till en internationell examen

Plugga design, reklam och kommunikation – worldwide! Berghs Bachelor är det internationella kandidatprogrammet för dig som knappt kan vänta på världen utanför.

Marie Alani

Läs mer och ansök!

Precis som Berghs, värdesätter Ravensbourne integrationen mellan studenter, discipliner, företag, byråer och entreprenörer och arbetar nära branschen - ett koncept vars framgång tydligt avspeglas i statistiken kring Ravensbournes studenters höga anställningsbarhet. *

Ravensbournes VD och professor Linda Drew kommenterar samarbetet:

"Med Berghs fantastiska rykte och liknande etos och visioner känns partnerskapet väldigt naturligt för Ravensbourne. Jag ser mycket fram emot att välkomna Berghs studenter och att ytterligare utöka vårt samarbete i framtiden.”

Berghs VD, Camilla Wallander, uttrycker entusiasm för det nya samarbetet.

“Berghs strategiska riktning innebär fokus på en internationell expansion som en del av vår framtida tillväxt. Vi ser London som en viktig marknad och ville hitta en innovativ partner där. Idag är vi oerhört nöjda och stolta över att börja arbeta tillsammans med Ravensbourne och vi ser skolan som en dynamisk kombination för att säkra utvecklingen för våra studenter.”

Ravensbourne kommer att bli en skola för tillval inom Berghs Bachelor med start för kullen som inleder sina studier i augusti 2018. Läs mer om Berghs Bachelor.