Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs lanserar portfolioprogram med fokus på skarpa uppdrag

Creative_team

Besitter du kunskapen men saknar erfarenheten? Behöver du fylla upp ditt CV med fler skarpa uppdrag? Har du jobbat i några år men känner att du fastnat? Då bör du ta en titt på Berghs nya acceleratorutbildning Portfolio- och mentorskapsprogram.

Maj 8, 2017

Under fyra intensiva månader arbetar du som del av ett team, skarpt i studiomiljö, med verkliga uppdrag från riktiga uppdragsgivare. Teamen består av max 6 personer och vägleds av mentorer, coacher och en Creative Director. Uppdragen är varierande med en gemensam nämnare: de är verkliga. Inom Berghs Portfolio- och mentorskapsprogram sätts dina kunskaper på prov och du får möjlighet att praktiskt använda den verktygslåda du redan har tillgång till.

Hur fungerar Berghs Portfolio- och mentorskapsprogram?

Du som söker till Berghs Portfolio- och mentorskapsprogram har förmodligen en yrkes- eller högskoleexamen i bagaget, men behöver mer praktisk erfarenhet för att ge tyngd åt din portfolio. Du kan också befinna dig i början av din karriär inom kommunikation.

Som student inom Berghs Portfolio- och mentorskapsprogram får du möjlighet att utforska och testa din kompetens i verkliga case med individuellt stöd från erkända mentorer på plats varje vecka. Du som söker till programmet vill använda din specialistkompetens för att bygga ut din portfolio och samtidigt lära dig att skapa och driva affärsmässigt lönsamma projekt.

Under utbildningen finns chans att “göra ut” flera uppdrag, vilket ger större erfarenhet än de flesta utbildningar idag erbjuder.

När du söker till programmet anger du vilken din specialitet är. Vid urvalet sätter vi ihop multikompetenta team som under utbildningen handleds och coachas av några av kommunikationsbranschens vassaste hjärnor, under ledning av en Creative Director.

Välkommen att söka till Berghs Portfolio och mentorskapsprogram!