Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine - Alla är inte fotografer!

Intresset för fotografi fortsätter att växa och allt fler duktiga hobbyfotografer börjar fundera på hur det skulle vara att ha foto som sitt yrke. När intresset blir så starkt att tanken på att byta karriär väcks då uppstår även frågor om hur fotografyrket fungerar.

Fotografens yrkesroll har förändrats och för oss på Berghs är det lika viktigt att vi befinner oss i framkant inom bildkommunikation som i yrkets förändrade villkor.
På Berghs utbildar vi yrkesfotografer och filmare, fotografer som tränas i att förstå marknadens behov, som är skickliga bildkommunikatörer och som förstår den marknad yrkesfotografen verkar i.

Nu bjuder vi in till ett frukostseminarium med foto i fokus. Håkan och Anders kommer bland annat att prata om fotografens förändrade yrkesroll och bildkommunikationens betydelse idag.

Håkan Elofsson och Anders J Larsson är kursansvariga för Berghs Photography.

Håkan har ett förflutet som chefskopist åt Christer Strömholm och som en av grundarna till ETC Akademien. Hans bilder har förekommit i en mängd olika tidskrifter och böcker. Han har också gjort flera uppmärksammade fotoreportage.
Anders är frilansande fotograf/filmare med fokus på porträtt, miljöbilder, dans och scenkonst, utbildad på bla Berghs Photography och New York Film Acadamy. Anders har i sitt tidigare liv arbetet med ledarskap och affärsutveckling inom IT-branschen.

Det finns kurser både för dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenheter från foto/bildkommunikation:
Foto Start