Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine: konsten att misslyckas

Att misslyckas ligger i tiden, och gärna med mantrat "fail fast". I det här filmade seminariet lyssnar vi på Philip Marthinsen och Lukas Rose som delar med sig av sina viktigaste misslyckanden och lär oss hur vi kan lära av dem.

I över ett decennium har vi matats med historier som alla lyfter fram misslyckanden som en viktigt del i en framgångssaga. Allt fler företag inför agila arbetssätt, prototypar sig fram och startar innovationshubbar där misslyckanden ska få ta plats.

Men är våra misslyckanden verkligen lyckade? Berghs Morning Routine handlar om västvärldens syn på dem, varför det är så svårt att bemästra konsten och kommer ge dig som besökare en rå och ärlig inblick i ett företags många misslyckanden.

På scenen har vi Philip Marthinsen, Partner och Head of Strategy och Lukas Rose, Senior Strateg, på byrån House of Radon. Med erfarenhet både av att arbeta med globala bolags varumärken och kommunikation och som medgrundare och investerare i ett flertal startups, kommer de dela med sig av sina viktigaste misslyckanden.