Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine: Processledning

Vill du bli smartare tillsammans med andra? Så blir du en vinnare i att processleda utmaningar.

Att få den gemensamma kunskapen i ett företag eller i en organisation att lösa mycket komplexa problem kan vara svårt. Därför behöver du lära dig att använda processer och tekniker för facilitering. Genom att innovera, transformera, testa och testa igen kan du få produkter, arbetskulturer och affärsmål att bli enastående.

Som processledare behöver du ha tillit till just processen snarare än att drivas av fasta riktlinjer och redan utsatta mål. Att vilja förändra, innovera och våga prova - misslyckas - lära - göra om är utvecklingsmöjligheter som identifierar en processledare. Det handlar om att uppdatera sina metoder för ledarskap och  att kunna ta ledarskap över de processer och människor som är delaktiga.

På scenen ser vi Charlotta Rydholm och Fredrik Heghammar, som båda delar med sig av viktig kunskap om hur du kan börja processleda och innovera förändring. Charlotta är programansvarig för Berghs Upgrade - Processledare och ägare av förändringsbyrån .tobegin. Fredrik Heghammar är processledningskonsult och lärare på Berghs med bakgrund från bla Google och Another Tomorrow. Båda är mycket uppskattade lärare och handledare på Berghs School of Communication.