Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine - Vilka är framtidens talanger?

Digitaliseringens era påverkar oss alla. Konsumentens krav och beteende ändras och det gör att yrkesroller förändras. En del roller försvinner eller ersätts av tekniska lösningar men digitaliseringen öppnar också upp för helt nya yrkesgrupper och organisationsstrukturer. Denna morgon delar vi med oss av våra spaningar och berättar mer om de nya rollerna som finns.

Lotta Schibbye Fredrikson är C-CEO – kommunikativ vd på Hammer & Hanborg och Elisabeth von Sydow är Why Director samt kursansvarig för kursen PR och medierelationer.

PR handlar i grunden om publika relationer. Idag finns en mängd kanaler och genom effektivt PR-arbete kan företag och organisationer vinna genomslag i olika media. Men hur gör man för att lyckas med PR-arbetet och få förtjänad, icke-köpt uppmärksamhet? Syftet med kursen PR och medierelationer är att ge svar på den frågan men också det som behövs för att kunna utnyttja kraften i smart PR-arbete.

Lotta har många års erfarenhet av att jobba med HR, kommunikation och marknads­föring. På Hammer & Hanborg driver hon talangprocessen för framtidens behov. Elisabeth är journalist och kommunikationsvetare – en ypperlig kombination för en någon som är ständigt nyfiken och som vill vara med och forma framtidens framgångar genom sitt arbete som kommunikatör.

Läs mer om kursen här.