Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs på SXSW: Sonys Prototype N

Sony Prototype N

Gaby Backman och Olle Forneus fortsätter sin resa genom South by Southwest och tar i det här avsnittet ett snack med en representant från Sony som visar upp Prototyp N, en AI-wearable som man sätter runt nacken och som fungerar som en personlig assistent.

Mars 16, 2017

Det händer mycket på South by South West – förutom de många föreläsningarna och paneldebatterna är det många små och stora företag som gladeligen visar upp sina produkter för att marknadsföra sina produkter och tjänster. I det här klippet intervjuar vi en representant från Sony som visar upp Prototyp N, en AI-wearable som man sätter runt nacken. Den fungerar som en personlig assistent och kan spela upp ljud för dig som i stort sett bara du som har produkten hör, detta då wearablen är designad så att ljudvågorna som sänds riktas specifikt mot dina öron.

Mer från Austin?

Ta del av alla våra rapporter från South by Southwest och missa inget du inte visste att du verkligen behövde veta!

Mar spaningar här!

Du startar Prototype N genom att säga ”Listen up Nigel och efter det kan du få hjälp med att uppläsning av mail, spela musik, ta fotografier, kolla vädret och många andra användbara funktioner utan att behöva trassla med hörlurar. Detta är än så länge bara en prototyp från Sonys Futurelab men den ger försmak på hur smarta portabla wearables kan komma att se ut inom ett par år.