Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Photography tolkar Indiska 2016

indiska

Den 25 april bjuder Berghs fotoutubildning, Berghs Photography, in till utställning och vernissage för CHANGE - Berghs Photography tolkar Indiska 2016. Utställningen öppnar på måndag den 25 april och har därefter öppet varje dag i fyra veckor. Platsen du vill bege dig till är Scandinavian Photo Gallery i Stockholm.

Ställ in siktet på Sveavägen 20 under den sista aprilveckan om du är intresserad av fotografi och nyfiken på hur Berghs fotostudenter tolkar Indiskas kollektion anno 2016. Utställningen är resultatet av en workshop som gick av stapeln i mars. Berghs Photography och INDISKA har under våren samarbetat där fotostudenter har fått tolka vår- och sommarkollektionen för år 2016. Syftet med uppdraget har varit att se hur varje fotograf genom sin unika stil tolkar varumärket INDISKA. Berghs studenter har genom en brief samt genom att ha fått se kollektionen fått i uppdrag att göra sin personliga tolkning av INDISKAs kollektion. Det kan handla om att förstärka kärnan i INDISKAs design, mötet mellan det Indiska och det Skandinaviska, där INDISKA hela tiden strävar efter att vara unik i sin design. Bilderna kommer ställas ut på Scandinavian Photo , Sveavägen 20 i Stockholm, mellan den 25 april och 22 maj. Varje outfit har stylats av två eller tre fotografer, men får givetvis olika tolkningar, vilket gör utställningen än mer intressant.

Ann Broman, fotostudent på Berghs, berättar om vad besökarna kan vänta sig: "Ett otroligt spännande, otyglat projekt, där Indiska bett oss att tänka om och tänka längre. Ni kommer att få möta alla personligheter i klassen genom våra tolkningar."

1582 Toppbild fotograferad av Natalie Rovaniemi