Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Byt skrivbordsstäd mot kunskapsboost med intensivkurs

copy text

Snart semester! I stället för att städa skrivbord och surfa på väderleksrapporter, välkommen att boosta dina kunskaper och få ny kompetens och inspiration under 2-3 intensiva och lärorika heldagar med Berghs Fast Forward – vårt allra mest intensiva kursformat.

Juni 1, 2015

Slutet på juni och semestern nalkas. Allt vore frid och fröjd om inte de där sista veckorna gick så långsamt. Du städar skrivbordet en gång för mycket, sorterar visitkorten, surfar in på väderleksrapporten och funderar på vad du glömt att planera inför semestern. Tankarna på hösten och en rivstart på jobbet är långt borta. Tiden kryper fram.

Varför inte ändra på det och gå en av Berghs intensivkurser, Fast Forward, i stället? Att kurserna går snabbt innebär inte att vi har tummat på varken kvalitet eller innehåll. Nej hemligheten ligger i att det är ett högt tempo under koncentrerad tid, vilket gör att du får en ordentlig kunskapsboost.

Fast Forward passar utmärkt även för dig som inte bor i Stockholm och vill läsa en Berghskurs på plats under 2-3 intensiva dagar. Du får Berghs på ditt CV, din chef får en medarbetare som har fyllt på med kompetens och den senaste kunskapen inom ditt område, och vi vågar lova att du kommer känna dig mer sugen att sätta igång att arbeta efter semestern än du gjort innan.

Såhär säger Susanne Hoffman från Svenska Turistföreningen om Fast Forward-kursen Att skriva för att övertyga, som hon läste förra sommaren:

”Fördelarna med en intensivkurs är att det blir mycket fokus på skrivandet här och nu. Jag hann inte glömma vad vi pratade om från dag till dag och vi slapp en massa omtag. Vi var ett härligt gäng med vitt skilda erfarenheter och kunskaper. Att träffas så intensivt som vi gjorde skapade riktigt bra förutsättningar för raka och ärliga diskussioner.”

Se alla sommarens Fast Forward-kurser här.