Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs avgångsstudenter visar designlösningar i vernissage

Den 6:e april kommer avgångsstudenterna på Communication Design-programmet på Berghs att ställa ut sina sista, och hittills största individuella designprojekt. Vernissagen kommer att äga rum på Under Bron i Stockholm mellan 18.00 och 21:30. Välkommen att inspireras och imponeras!

Studenterna, som snart avslutar sin fjärde och sista termin på programmet Communication Design på Berghs, har i sina individuella slutprojekt alla fått sätta sina egna briefer och resultatet har blivit allt från film och identitet till kuddar och böcker.

Besökarna kommer att få se en stor bredd av designprojekt: allt ifrån filmproduktion till koncept och identitet. Totalt visas 18 arbeten i studenternas största individuella projekt under sina två år på Berghs. Klassen startade arbetet med projekten strax efter jul 2017 med utgångspunkt i insikter om sig själva. Utifrån det definierade de sina drivkrafter, styrkor och målsättningar vilket mynnade ut i ett antal individuella briefer ställda till sig själv, som sedan låg till grund för designarbetet.

Efter det strategiska arbetet hade studenterna fem intensiva veckor på sig att arbeta med projekten. På fredag den 6:e april mellan klockan 18:00 och 21:30 visas arbetena upp på Under Bron, Hammarby slussväg 2 i Stockholm. Vernissagen är öppen för allmänheten.

Vernissage_underbron