Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Digifredag 23

Hör ropen skalla - Digifredag åt alla! Vi kan gladeligen meddela att Berghsstudenterna i klassen Digital Strateg & Digital Kreatör 18/19 har plockat upp det populära formatet Digifredag igen. Varje fredag levereras ett kurerat flöde av trendspaningar och nyheter från framtidens digitala experter. Mycket nöje!

Skrivet av David Lindh
September 21, 2018

Clas Ohlson + Amazon = Sant

Bolaget ska använda Amazons plattform för att erbjuda bolagets produkter till kunder i Storbritannien. Det kommer vara en viktig kanal för försäljningen och för bolagets egna varumärken. Men enligt Clas Ohlson själva är det endast ett test för att se potentialen.

Coop släpper doft – av dålig mjölk

Matvarukedjan vill uppmärksamma att vi slänger varor som passerat bäst före-datum i onödan när de inte är nödvändigtvis dåliga. Därför släpper de nu en ovanligt illaluktande doft.

Apple-yra!

Apple släppte sin nya mjukvara och uppdatering i måndags, är du förvirrad över förändringarna? Här hittar du allt du behöver veta om iOS 12!

Rymdturist på månen

Teslagrundaren och SpaceX ägaren Elon Musk skickar iväg japansk miljardär till månen. Vilket gör honom till den rymdturist som har varit längst bort från jorden någonsin och den första människan på nästan 50 år som når månen.

Ikea rullar upp gardinerna

Möbeljätten satsar ännu mer på smarta hemmet-prylar och snart kommer vi se smarta rullgardiner som du kommer kunna rulla upp via telefonen. Vill ha?!