Artiklar

Introducerar studentbyrån för Berghs Festival 2023

Vi är nu otroligt stolta att introducera vår fantastiska studentbyrå som i skrivande stund arbetar för fullt med att ge er den bästa upplevelsen på Berghs festival den 26 & 27 maj.

Den viktigaste uppgiften studentbyrån har är att organisera Berghs Festival. De har i uppgift att planera festivalen från grunden och slutligen kunna presentera ett färdigt resultat på dagarna som festivalen genomförs. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att boka föreläsare och artister till att dekorera skolans lokaler. Det är ett otroligt stort projekt som kräver tid, men samtidigt är det väldigt roligt och givande. Som medlem i studentbyrån får du chansen att bli en del av ett underbart gäng som tillkommer med mycket skratt och fina minnen. 

I närvarande stund arbetar det för fullt med att göra i ordning för Berghs Festival 2023. En betydande del för Berghs Festival varje år är vilket koncept och tema som ska representeras. Studentbyrån har en utmanande uppgift och måste se till att välja ett lockande och relevant tema. I år har de valt det relevanta konceptet AI för att representera Berghs Festival och de är i fullt arbete att förvandla våra lokaler till “The House of AI”. Det som du kommer få uppleva den 26 & 27 maj har vi vår fantastiska studentbyrå att tacka för.

Vi tog tillfället i akt att prata med Linn Nilsson, studentbyråns projektledare:

Vad var er största utmaning inför Berghs festival 2023? 

Att typ sätta en gräns för allt arbete, man kan liksom göra hur mycket som helst inom temat AI men vi har haft begränsad tid och budget, med det sagt är vi är otroligt nöjda med slutprodukten.

Vad skulle du säga är ert största fokus inför Berghs festival 2023?

Konceptet är House of AI och vårt största fokus har varit att hitta olika sätt att uppmärksamma vad man kan använda AI till, detta kommer att presenteras i flera mer eller mindre galna uttag.

Vad ser du mest fram emot inför Berghs festival 2023? 

Ser mest fram emot att se folks reaktioner på helheten, och se hur många som dyker upp av de +3000 som OSAt!

Studentbyrån 2023 består av: 

Alva Saveby, Art Director

Antonia Rösch, Growth Marketing

Charlotte Källström, Communication Design

Clara-Corina Imre, Produktions­ledning

Emma Schlyter, Growth Marketing

Julia Löfqvist, Digital Design & Strategy

Li Wall, Public Relations

Linn Berghagen Nilsson, Produktions­ledning

Noa Carle, Communication Design

Peyvand Ahmedi, Copywriter

Stella Nylén, Strategisk Kommunikation

William Andersson, Public Relations