Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Kikkis och Johans innovation omtalad i fransk blogg

Under fredagen lade Kikki Tham Sterner och Johan Ollas upp sitt innovationsprojekt tillika tävlingsbidrag till Future Lions Competition 2011 på Vimeo och redan nästa dag hade innovationen spridit sig i twittervärlden och blivit omskriven i en fransk blogg.

April 2, 2011

iSense är innovationen som förvandlar din läsplatta till en tredimensionell upplevelsecentral och som gör det möjligt för döva och blinda att använda touch screen. Men dessvärre finns den inte på marknaden ännu, iSense är nämligen ett av tävlingsbidragen till Future Lions Competition 2011, signerat Berghsstudenterna Kikki Tham Sterner och Johan Ollas.

"Vi ville använda innovation som ett kommunikations­projekt och funderade kring vad som ligger i framkant just nu, säger Kikki Tham Sterner"

Den klassöverskrindande konstellationen Kikki (Reklam) och Johan (Interactive Communication) kom till då de placerades i samma arbetsgrupp under Brand-x och insåg ganska snart att de delade samma syn och intresse för kommunikation och innovativa idéer. Redan efter Brand-x bestämde de sig för att tävla tillsammans i Future Lions och fick respons på sitt bidrag redan samma dag det lades ut på webben.

Future Lions Competeition 2011 går av stapeln under Cannes Lions i slutet av juni.