Artiklar

Miljöbyggnad 4.0 – ett hybridevent på Berghs

Sweden Green Building Council samlade 60 deltagare på Berghs och över 300 personer digitalt i ett gemensamt hybridevent för att sätta fokus på Miljöbyggnad 4.0.

Skrivet av Carolina Diniz
Januari 9, 2023

Berghs nya hem i Norra Djurgårdsstaden är designat för kreativitet, kultur och lärande. Vår aula går att hyra för alla tänkbara aktiviteter och för någon vecka sedan bjöd Sweden Green Building Council (SGBC) in till ett frukostseminarium i hybridformat. Aulan dukades upp för att välkomna deltagare på plats, på scenen hölls ett engagerande program och på läktaren riggades en supportstation för den digitala sändningen. 

Sweden Green Building Council  (SGBC), som är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande, satte fokus på Miljöbyggnad 4.0 - en ny generation av Sveriges mest använda hållbarhetscertifiering för byggnader. Den är Sveriges mest använda certifieringssystem för byggnader, och ska vara en enkel och kostnadseffektiv certifiering samt bedöma faktorer som är påverkningsbara.

Det finns många olika möjligheter att nyttja Berghs aula som t ex konferenser, möten, frukostseminarier, lanseringar, osv. Baserat på behov så dukas aulan upp med stolar, stora runda bord, ståbord eller annan önskad möblering. Scenen kan placeras centralt i rummet, fördelas till båda sidorna i rummet eller varför inte ha en rund scen mitt i aulan med stolar i en cirkel runt om. Vi har professionellt ljud, ljus och övrig teknik för att filma och även sända live digitalt. Många gånger önskas något extra som musiker på scenen eller break-out arrangemang för att aktivera i samtal. 

Event & möten

Boka er nästa konferens, event eller möte hos oss på Berghs! Vi har ett hus fullt av möjligheter där vi hjälper er hitta ett bra upplägg.

Läs mer om event och möten på Berghs