Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Ta hjälp av Berghs studenter med arbetsproverna i vår!

berghs preview

Det är ingen hemlighet att processen kring att skapa de där arbetsproverna som tar dig hela vägen in på Berghs ibland är... motig. Tung. Fylld av tvivel. Men misströsta icke - här är ett gäng nuvarande studenter på Berghs som gärna ställer upp som bollplank och räddare i nöden.

Januari 25, 2014

Berghs studenter är världens gulligaste. Det är faktiskt så. De jobbar hur hårt som helst i skolan under året (eller åren!) de läser på Berghs, med skolprojekt som avlöser varandra dagarna i ända. Ändå tycker de att det är viktigt att du, som sitter med arbetsproverna för att komma in på Berghs 2014, inte ska känna dig ensam och förvirrad.

Därför har de gått med i Facebookgruppen Berghs Arbetsprover 2014: feedback och bollplank - en grupp som finns till för att hjälpa dig som sitter med arbetsproverna under våren 2014. Där kan du komma i kontakt med en eller många studenter som för ett eller två år sedan gjorde precis den resa du själv står inför. De vet hur det går till när du fastnar, hur du tar dig ur det, de kan ge input och feedback på dina idéer och du kan dessutom ställa frågor om hur utbildningarna egentligen är - ur en students perspektiv. Du kan naturligtvis också digitalmingla med andra sökande.

Välkommen in i värmen! Klicka på länken för att hitta till gruppen.