According to Berghs 2023: Trendspaning Lund

19 april

Den här händelsen har redan skett.
Tid 08:00 – 09:30
Plats Stadshallen, Stortorget 9, Lund, Sverige
Se på karta

Missa inte möjligheten att ta del av Berghs Trendspaningar 2023, med aktuella insikter och trender inom kommunikation. Anmäl dig till vår frukostföreläsning onsdagen den 19 april och säkerställ att du fångar upp det som är extra viktigt att ha koll på!

Om föreläsningen

Årets trendrapport är den tionde i ordningen och ger som alltid en sammansatt bild av världens bästa kommunikation insamlad från både svenska och internationella kampanjer. Vi blandar utvalda kommunikationslösningar med case skapade av Berghs studenter – branschens kommande supertalanger för att ge en exklusiv mix av idéer för att förenkla och maximera ditt eget idéarbete.

Utöver trender som Third Places Spaces och prosumers pratar vi om de mest centrala insikterna och kompetenserna kring kommunikations­arbetet idag. Vi delar vikten av kollektiv nyfikenhet samt ger oss in i AI världen genom ”feel the algoritm”.

Anmäl dig och tipsa kollegor att göra detsamma för att fylla på med nya insikter för 2023, över en frukost ihop med branschkollegor.

Kaffe och macka från kl 08:00. Trendspaningen startar 08:30.

According to Berghs

According to Berghs – är Berghs School of Communications samlade trendrapport och ett resultat av skolans omfattande omvärldsbevakning inom kommunikation, innovation, marknadsföring och kreativitet. I rapporten lyfts fyra centrala insikter, fyra viktiga kompetenser och sju aktuella trender. För dig som vill ta del av rapporten finns möjlighet att boka in en inspirationsföreläsning eller en skräddarsydd workshop. Kontakta: info@berghs.se