Berghs i Västerås

Nu finns det chans att fylla på med ny kunskap och addera Berghs i ditt CV. Under en dag håller vi ett par av våra mest efterfrågade kurser på plats i Västerås. Digital kommunikation och mätning eller Effektiv kommunikation i sociala medier - vilken kurs passar dig?

Datum
13 oktober 2022
Plats
B26 Port Andersgata 9 Västerås
Den här händelsen har redan skett.

Vi anordnar kontinuerligt utbildningar runt om i Sverige, och den 13:e oktober är vi på plats i Västerås för att erbjuda två olika kurser. Platsen vi har valt att vara på är Coworkning space: B26 som ligger på Port-Anders Gata. Morgonen startar med kaffe från 8.30 och gemensam lunch ingår i kursavgiften. Det går även att stanna kvar en stund efter kursens slut för att prata vidare om någon frågeställning.   

Förutom att få med dig verktyg och praktisk kunskap kring kursens ämne så fyller vi även på med kommunikationstrender. En vecka innan kursen startar bjuds du in till vår digitala plattform Canvas där det går att ta del av en del av vår trendspaning, According to Berghs.

Titta på en video, lyssna på en ljudinspelning och ladda ned några bilder som stöd för att kunna dela spaningar på din arbetsplats eller i något forum.

Ansök till någon av dessa kurser, så ses vi i Västerås!

Digital kommunikation och mätning 
Där du får verktyg och kunskap i att kunna mäta och analysera för att lyckas i en värld som alltmer präglas av data och en accelererande förändringshastighet. Vi ger referenser på hur företag och organisationer vinner kunder genom digital kommunikation och du får du en bra överblick på vilka möjligheter som finns.

Effektiv kommunikation i sociala medier
Mycket är under förändring och det behövs nya idéer för hur vi ska möta vår tids stora utmaningar. I den här kursen kommer du att få svar på följande frågor: Hur gör man för att sticka ut? Hur gör man en viral succé? Vad finns det för konkreta tips som jag kan tänkas behöva.