Kurser

Effektiv kommunikation i sociala medier

Att sticka ut i sociala medier blir allt svårare och mer komplext. I den här kursen får du konkreta tips och svar på hur du ska synas för att nå ut med ditt budskap i de olika plattformarna som erbjuds.

Nivå
Professional
Format
Dagtid
Språk
Svenska
Pris
14 900 SEK (inkl. moms)
11 920 SEK (exkl. moms)
Lektionstid
6 timmar
Egenstudier
Egna studietimmar: studiematerial att ta del av innan eller efter kursen på ca 3 timmar
Kursdatum

13 oktober 2022, 09:00 - 16:00, kaffe från 08:30. I kursen ingår även lunch.

Vill du bli kontaktad när ansökan öppnas?

Sociala medier har öka enormt under de senaste åren och dessutom blir innehållet skarpare än det var tidigare. I den här kursen kommer du att få svar på följande frågor. Hur gör man för att sticka ut? Hur gör man en viral succé? Vad finns det för konkreta tips på hur jag kan förbättra min närvaro i sociala medier. Den största strålande stjärnan på sociala medie-himlen just nu är TikTok. Hur ska man som företag synas där?

Mycket är under förändring och det behövs nya idéer för hur vi ska möta vår tids stora utmaningar. Det betyder såväl nya hot och möjligheter för dig i din roll. Vi vill bidra med våra mest efterfrågade kurser på plats i Västerås. Våra yrkesverksamma lärare kombinerar ny kunskap med förståelse för vad du gör på jobbet. Stärk upp dina kunskaper, och addera Berghs i ditt cv.

Vi vet att det är svårt att hitta tid för att lära nytt och träffas för samtal, men nu finns en chans att ses och fylla på med ny kunskap. Vi har valt att vara på Coworking space: B26 som ligger på Port-Anders Gata som plats för våra kurser i Västerås. Under samma dag hålls två olika kurser med gemensam lunch.

Här hittar du information om vår andra kurs i Västerås Digital kommunikation och mätning

Vem är kursen för?
Kursen riktar sig till dig som jobbar med marknadsföring och vill uppdatera dina kunskaper samt få inspiration och konkreta verktyg. Kursen kräver inga specifika förkunskaper utan alla kursdeltagare bidrar med olika perspektiv och erfarenheter.

Trendspaning ingår i kursen
Från vår stora trendspaning, According to Berghs, vet vi att en stark och ökande trend i framgångsrik kommunikation handlar om att hjälpa till. I mängden av nya digitala kanaler gäller det att förstå och anpassa sig efter var olika målgrupper befinner sig för att nå fram. På vår digitala plattform Canvas ingår en video och en ljudinspelning med vår senaste trendspaning. Du har även möjlighet att ladda ned några bilder som stöd för att kunna dela spaningar på din arbetsplats eller i något forum.

Vanliga frågor
Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om kurser på Berghs.

Det här får du:

  • TikTok - Hur fungerar den här kanalen? Vad du bör fokusera på utifrån ett företagsperspektiv
  • Social video - Hur gör du för att fånga intresset? Den dramaturgiska kurvan. Hur skapar man en Instagram Reel som fångar intresset?
  • Strategi - hur man gör en viral succé? Hur du når och aktiverar olika målgrupper
  • Praktiska tips - Du får konkreta tips på hur du kan nyttja sociala mediers kraft samt testa på att bli en social media manager
  • Kommunikationstrender från Berghs trendspaning

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

Inga specifika kunskaper inom ämnet krävs

Kursintyg

Efter genomförd kurs utfärdas kursintyg

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms
14 900 kronor

Studieavgift exkl. moms
11 920 kronor