Berghs Morning Routine, Almedalen - repris med uppgradering

Kom på frukostseminarium och lyssna när Camilla Wallander, vd och Joakim Thulin, Head of Insight, sammanfattar Berghs Almedalsprogram för dig som inte kunde närvara, eller bara vill ha en skön repris.

Datum
16 augusti 2018
Tid
08:30 – 09:30
Den här händelsen har redan skett.
Välkommen till en frukostföreläsning med highlights från Berghs Almedalsprogram uppdaterat med spaningar från Visbyveckans alla inspel kring talangutveckling, inkludering och kreativ innovation. Varje tema; talangutveckling genom hela karriären, inkluderande kommunikation och kreativ innovation, är dessutom uppdaterat med färska spaningar från veckan i Visby.
Camilla Wallander och Joakim Thulin lotsar oss igenom effekterna av att kreativitet blir en allt mer värdefull expertis i hela näringslivet, att svenskarna blir allt mer olika och att talang skapas i realtid.

Direkt från Almedalsprogrammet:

  • Kreativitet - från bisats till huvudtes!
  • Osynliga murar och blinda fläckar - varför är inkluderande kommunikation så svårt?
  • Gamla karriärvägar blir återvändsgränder och talang en färskvara - ledarskapets nya utmaningar.
På scenen: Camilla Wallander, vd för Berghs och Joakim Thulin, Head of Strategic Insight. Vi bjuder på kaffe och smörgås, välkommen!
.
Det här evenemanget har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Om evenemanget blir fullbokat har vi tyvärr ingen väntelista.