Berghs Morning Routine - Content manager

Berghs Morning Routine - content manager

Det är en stor efterfrågan på content managers inom kommunikations­branschen idag. Rollen som ska fixa allt inom innehåll och egna kanaler till företaget.

Datum
18 januari 2018
Tid
08:30 – 09:30
Den här händelsen har redan skett.

Men vad behöver en sådan kunna egentligen och hur ska man navigera i organisationer som ofta har en silostruktur. Ett hett kunskapsämne som efterfrågas starkt inom rollen är datadriven content marketing. Vad är det egentligen och hur kan man hantera detta på ett effektivt sätt? Mattias Andersson från Friends and insight leder oss genom kundresan på SAS (Scandinavian Airlines)

– Hur kan en kunds ”kommunikationsresa” hos SAS se ut?
– Fallgropar när man går från ”ett budskap till alla” till skräddarsydd kommunikation.– Hur man kan få till ett internt samarbete över de organisatoriska gränserna?
– Hur jobbar SAS med skräddarsydd kommunikation mot kunder som inte är medlemmar i SAS Eurobonus

Mattias är en av föreläsarna på utbildningen Berghs Upgrade - Content manager i vår. Han har tidigare bland annat varit Head of CRM och analytics på SAS.

På scen: Jonas Lyckstedt kursansvarig för Berghs Upgrade - Content manager och Head of content på House of Friends & Mattias Andersson VD på Friends & Insight.

Varmt välkommen!

Det här evenemanget har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Om evenemanget blir fullbokat har vi tyvärr ingen väntelista.