Berghs Morning Routine: Hur bygger man ett starkt platsvarumärke?

Konkurrensen mellan platser är knivskarp och många vill förstärka sitt varumärke inför framtiden. Att positionera och marknadsföra en plats kan vara ett drömuppdrag – eller en mardröm.

Datum
23 februari 2023
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Den här händelsen har redan skett.

Hur bygger man ett starkt platsvarumärke som attraherar näringsliv, invånare och besökare? Hur finner jag min plats unika fördelar och hur får jag dessa att synka mellan de olika målgrupper jag vill attrahera, nu och i framtiden?

Under det här frukostseminariet kommer Michael Persson Gripkow, kursledare på Berghs dagkurs Place Branding, tillsammans med Camilla Lindgren, affärsutvecklare på destinationsbolaget +Katrineholm ge dig kunskap och inspiration för att bygga attraktiva platser.

• Vad bör du tänka på när du sätter i gång platsutveckling och Place Branding?
• Vilken kunskap behövs?
• Hur utvecklas en framgångsrik plattform?
• Hur lyckas en plats stå ut i konkurrensen?
• Hur skapar man långsiktiga strategier?
• Hur stärker man och behåller en plats attraktivitet?

Var?

Norra Djurgårdsstaden på Bobergsgatan 48 (ingång från gränden). Viktigt att vara på plats i god tid då vi stänger dörrarna kl. 08.30.
Det serveras kaffe/te och smörgås från kl. 08.15.

Övrigt

Detta seminarium kan komma att fotograferas för interna och externa kanaler. Kontakta oss om du har frågor eller önskar avboka din plats.
Vi spelar ej in detta seminarium, så det går inte att se i efterhand.

Välkommen!

Vill du lära dig mer om Place Branding?
Berghs har startat ett nytt utbildningsområde - Urban Design & Planning!

Där ingår dagkursen Place Branding. På kursen får du de viktigaste verktygen för att jobba strategiskt med Place Branding i en organisation, kommun eller inom ett kluster. Genom blandning av teori och praktik samt föreläsningar av yrkesverksamma gästföreläsare skapar du en grund för dig att utgå ifrån och som leder dig vidare i arbetet med platsmarknadsföring och platsutveckling. Nästa kursstart är den 22 mars, läs mer här om Place Branding.