Berghs och Almedalen: The new normal - 10 nycklar till framtidens arbetsliv

Vilka är de viktigaste parametrarna för en autonom organisation i en tid av ständig förändring?

Datum
5 juli 2021
Tid
11:00 – 11:45
Plats
Online
Den här händelsen har redan skett.

Nya krav, möjligheter och utmaningar väntar arbetslivet och våra arbetsplatser i det nya normala. Hur bygger vi sammanhållning när fler jobbar på distans. Vad skapar de bästa förutsättningarna för en utvecklingsorienterad organisation? Vilken betydelse har personligt ledarskap? Vad kännetecknar en verkligt kreativ miljö? Lär dig mer och diskutera insikter och nya strukturer för att driva en framgångsrik arbetsplats utan att göra avkall på kreativitet eller effektivitet. Under seminariet delas flera konkreta exempel på framgångsfaktorer i strävan efter att inkludera både sina medarbetare, partners och nätverk att vara en del av en stark gemenskap och aktivt utbyta idéer.

 

Talare
Camilla Wallander, vd, Berghs School of Communication

Lina Kellgren, Marknadschef, Berghs School of Communication

Camilla är VD på Berghs School of Communication och tidigare marknadschef på NK och SAS. I sin ledarroll drivs hon av att bygga en utvecklingskultur som involverar och engagerar, med omvärldsbevakning som en viktigt komponent.

Lina är marknadschef på Berghs School of Communication och har tidigare jobbat med PR och kommunikation på Universal Music och Gina Tricot. Nu driver hon Berghs kommunikationsavdelning och sätter stort värde i personligt ledarskap, inkludering och tillhörighet.