Berghs webinar: Intern­kommun­ikation

Våren 2020 blev en tid vi aldrig glömmer. I det flexibla mer digitala arbetslivet blir internkommunikation viktigare än någonsin.

Datum
4 juni 2020
Tid
17:00 – 17:40
Plats
Online
Den här händelsen har redan skett.

Trots att vi fortfarande är mitt uppe i en av den största kristiderna i modern tid kan vi redan nu dra ett antal lärdomar. Till exempel att det flexibla mer digitala arbetslivet troligen är här för att stanna. Eller att ledarskapets förmåga att visa tillit till medarbetarens förmåga att ta ansvar är viktigare än någonsin. Vi kan nog alla också skriva under på att vi i tider av social distans förstått hur viktigt gemenskap är för oss. Allt detta påverkar i allra högsta grad internkommunikation. Ett område som hos många arbetsplatser gått från att vara en bisak till en absolut huvudsak. Internkommunikation är avgörande för att skapa engagemang, god arbetsmiljö, vi-känsla, förtroende och ambassadörskap.

Nu har du chansen att delta till en öppen föreläsning den 4 juni klockan 17.00-17.40. Anna Almberg är en av Sveriges främsta föreläsare inom internkommunikation och kommunikativt ledarskap. Hennes fasta övertygelse är att bra kommunikation är en förutsättning för ett hållbart arbetsliv. Mår människorna bra gör organisationen också det. Anna är sedan flera år tillbaka kursansvarig för Internkommunikation här på Berghs. Hon är en väldigt uppskattad föreläsare och pedagog, Med en blandning av allvar, kunskap och humor inspirerar hon oss kring vad som krävs för att förbättra vårt arbetsliv genom bra internkommunikation.

Välkommen att delta!