Berghs morning routine #3

Kom och lär dig mer om Growth Marketing. Vi har föreläsare Oskar Kalmaru och Isabel Shestopal från Gullers Grupp.

Datum
25 november 2021
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

 

Growth Marketing handlar om att öka antalet kunder, användare eller medlemmar i ditt företag, tjänst eller organisation.

För att lyckas med det krävs en balans mellan kreativitet och dataanalys. Som företag handlar det om att skapa organisatoriska och kulturella förutsättningar för ett datadrivet, iterativt och målinriktat marknadsföringsarbete.

Growth Marketing handlar mer om organisation, metoder och processer, än fiffiga hacks. Vi kommer därför bland annat diskutera hur du som leder eller arbetar i ett marketing-team kan förändra ditt team så att det är bättre byggt för att driva tillväxt.

Gullers Grupp är en etablerad kommunikationsbyrå för offentliga och privata aktörer som vill skapa sig en plats på samhällsarenan. Föredragshållare är Oskar Kalmaru, senior rådgivare med bakgrund som CMO och investerare i startups i Sverige och Silicon Valley, och Isabel Shestopal, senior digital projektledare och facilitator med bred erfarenhet och expertis inom coachande och utbildningar i digital marknads­föring.

Seminariet hålls i våra nya lokaler i Norra Djurgårdsstaden på Bobergsgatan 48 (ingång från gården). Viktigt att vara på plats i god tid då vi stänger dörrarna kl. 08.30. Det serveras kaffe och frukostmackor från kl. 08.15.