Double Diamond i parken

17 augusti

Den här händelsen har redan skett.
Tid 13:00 – 16:00
Plats Stora Skuggans Amfiteater, Stora Skuggans Väg, Stockholm, Sverige
Se på karta

Har du ett problem ni vill lösa? Eller vill du utforska hur du kan bygga en lärande kultur tillsammans med andra? Gå vår idéutvecklingsbana!

Gå vår idéutvecklingsbana!

Har ditt team ett problem ni vill lösa? Eller göra en mini-kick-off med din grupp? Eller vill du utforska hur du kan bygga en lärande kultur tillsammans med andra?

Vi bygger en fysisk modell av Double Diamond modellen i parken vid Stora Skuggan. Modellen är skapad av British Design Council och kombinerar divergent och konvergent tänkande. Du går från ett problem till en färdig idé som du hunnit förbättra. Det tar max en timme att gå banans fyra steg. På förmiddagen lär sig Berghs första-års studenter att brainstorma och går genom banan.

Nu vill vi gärna bjuda alla nyfikna på att testa modellen och banan på eftermiddagen. Vi finns i Stora Skuggans amfiteater som ligger mellan Norra Djurgårdsstaden och Universitet.

Här är en film som visar hur vi gjorde för två år sedan. https://vimeo.com/manage/videos/652366433

Väder efter kläder. Du kan komma själv och hitta andra att gå med, eller ta med kollegorna från jobbet. Vi tillhandahåller post-its pennor och whiteboards i kartong. Det kommer att finnas fika. Vill du starta med lunch finns det restauranger i närheten.