Enter Berghs

En heldag för dig som vill plugga heltid på Berghs i höst.

En heldag för dig som vill plugga heltid på Berghs hösten 2018.

Datum
3 februari 2018
Tid
11:00 – 15:00
Plats
Sveavägen 34, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Välkommen till en lördag på Berghs School of Communication för att kicka igång din resa till att komma in på ett av våra heltidsprogram. Den här dagen presenterar vi alla våra heltids­utbildningar, rätar ut dina frågetecken och årets arbetsprover finns nedladdningsbara på vår sajt.

Den 3 februari öppnar vi portarna för dig som har som mål att komma in på ett av Berghs heltidsprogram i höst. Då öppnar vi ansökningsperioden och presenterar de arbetsprover som du kommer att ägna delar av våren åt att färdigställa. Under dagen rätar vi ut dina frågetecken kring stort och smått och presenterar alla våra heltids­utbildningar närmare. Du får tillfälle att träffa Berghs nuvarande studenter, att knyta kontakt med fler som ska söka under våren och möjlighet att ställa alla dina frågor.

När du går hem har du inte bara bättre koll på vilket program som egentligen passar dig allra bäst, du har förmodligen också knutit några nya kontakter och känner dig extremt taggad att sätta igång med dina arbetsprover.

Hålltider för dagen

10.00 Dörrarna till Sveavägen 34 öppnas

11.00-12.15 Presentation av Berghs, årets tema för arbetsproverna, studentpanel som svarar på frågor och kort intro till varje program i Aulan, plan 1

12.30-13.30 Presentation av respektive program. I varje rum finns programansvarig och nuvarande studenter för att svara på frågor och fördjupa sig i arbetsprovet för programmet.

13.30- 14.30 Programansvariga, koordinatorer och nuvarande studenter finns på plats i det vi kallar Ljusgården på plan 3 för att ge chans till allmänna frågor och svar.

Välkommen!