Enter Berghs - Workspace 2

Enter Berghs 2018, Workspace 2

Vill du testa att sitta på plats och jobba på den skola du förhoppningsvis kommer in på i höst? Nu har du möjlighet att göra det!

Datum
10 april 2018
Tid
17:00 – 20:00
Plats
Sveavägen 34, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Sitter du med arbetsproverna men har fastnat eller har du tusen frågor och inga svar? Skulle du vilja träffa fler som söker till Berghs och bolla tankar och idéer med dem? Vill du som är nyfiken på Berghs Bachelor (och därför inte ska göra något arbetsprov) prova på en typisk Berghs-lektion i workshopformat?

Kom förbi Berghs den 10 april, alltså en dryg vecka innan deadline för ansökan 2018. Precis som under kvällen i mars har vi förberett arbetsstationer där du kan sitta och jobba med ditt arbetsprov, och du får möjlighet att tanka insikter och råd från våra nuvarande studenter som är på plats. Du behöver inte ha varit med på den första Workspace för att komma till den andra, det är bara att dyka upp! För dig som vill vara med på en kreativ workshop för att prova på hur det kan vara att läsa Berghs Bachelor är det bara att komma som du är så kör vi!

Vi kommer inte att presentera information om programmen, utan tanken är att du som sökande ska kunna komma till Sveavägen och arbeta med dina arbetsprover på plats, träffa nuvarande studenter eller vara med på en "prova på" Bachelor-lektion. Du får hjälp med arbetsprovet, men också svar på allmänna frågor som snurrar runt. Kanske skaffar du dig en vän som är din framtida klasskamrat på kuppen.