Informationskväll om höstens kurser

Informationskväll om höstens kurser på Berghs

Vi välkomnar dig som är sugen på att läsa en av alla Berghs kurser under under hösten 2017. Räkna med trendspaning, nyheter och möjlighet till studierådgivning.

Datum
16 augusti 2017
Tid
18:00 – 20:00
Den här händelsen har redan skett.

Den 16 augusti välkomnar Berghs dig som är sugen på att läsa en av alla Berghs kurser under under hösten 2017 till oss på Sveavägen i Stockholm. Räkna med trendspaning, nyheter och möjlighet att få räta ut alla dina frågetecken.

Funderar du på att läsa en av Berghs många kurser i höst? Står du i valet och kvalet och vet inte vad du ska välja? Passar en distanskurs dig och ditt hektiska schema bäst? Eller kanske en kvällskurs, för du värderar det fysiska mötet? Eller varför inte en dagkurs, kanske ditt jobb vill kompetensförstärka? Vill du nosa på ett ämne inom kommunikation du inte gjort så mycket inom tidigare, genom att läsa en kurs inom Berghs Start? Eller läsa en intensivkurs under tre intensiva dygn i december?

Oavsett vad du är ute efter – handlar det om kommunikation så har vi förmodligen kursen för dig.

Under kvällen presenterar vi årets nyheter i kursutbudet, bjuder på en färsk trendspaning i kommunikationsvärlden, träffar blivande kursdeltagare, studierådgivare och har en riktigt inspirerande afton.

Svaren på de vanligaste frågorna om Berghs kurser hittar du här.

Fem tips på hur du väljer rätt kurs för just dig hittar du här.

Välkommen!