Lärande organisation

Hur bygger man lärande i en organisation? Vi kallar det Learning Experience (LX). Vår förmåga att lära har blivit en av våra viktigaste kompetenser, och utbildning är ett strategiskt verktyg på arbetsplatsen. Hur går ni från tillfälliga insatser till ett hållbart system? Vilken kombination av lärande passar er? Vi använder vår långa expertis inom utbildning till att erbjuda denna rådgivningstjänst.

800

Föreläsare från branschen

1397

Unika genomförda uppdrag

588

Utbildade företag senaste 5 åren

Vad innebär det att designa sitt företags lärande med Berghs?

Vi designar ett system för ert företags lärande, en form av kompetensplan sett i ett års perspektiv. Frågor vi pratar igenom är t ex: Vad är det som genererar lärande? Vilka format passar för era behov? Vilka interna resurser eller extern kompetens behövs? Berghs erbjuder stöd för er att stärka er EVP (Employer Value Proposition) med unika komponenter som gör er till en attraktiv arbetsgivare.

Vem passar det här för?

Det här är viktigt för alla typer av företag. Mindre företag som behöver säkerställa att lägga en bra grund inför sin fortsatta tillväxt, och medelstora samt större företag/organisationer/myndigheter som behöver bygga och synliggöra ett hållbart och tydligt system för lärande. Vi tror oss träffa dig som är learning & development ansvarig, HR ansvarig, kommunikations­chef eller VD på företaget. Vi anpassar upplägget efter er storlek och behov.

Hur går det till att designa sitt lärande?

Vi träffas en timme för att få en övergripande bild av ert behov och marknadssituation. Vi bokar in ett 2-3 timmars samtal där vi genom en strategisk workshop identifierar ert nuläge och er målbild, i syfte att säkerställa att insatsen skapar en bra ROE – Return of Education. Vår leverans till er är en designad skräddarsydd “kompetensplan”, ett system för lärande med förslag på blended learning bestående av olika moduler och aktiviteter.

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Project Director

+46 (0) 70 246 94 10

Carolina Diniz

Production Manager

+46 (0) 70 744 40 60

Kajsa Engström

Project Director

+46 (0) 70 201 96 04