Kursansvariga

Sophia Båge

Sophia.Båge

Gör?

Jag jobbar som E-Commerce Growth Strategist på byrån Creative Unit Studio. Vi växer och optimerar våra kunders affärer genom att kombinera insikter från kunddata med teorier från neuromarketing. Utifrån det skapar vi innehåll och digitala upplevelser som pratar till både hjärta och hjärna.

Bakgrund:

Jag har arbetat med att utveckla digitala affärer med data som stöd i drygt 20 år. I drygt 10 av de åren har jag arbetat med e-handel i många olika branscher. I e-handel förenas mina intressen teknik, psykologi, data, design med affärsmannaskap, vilket gör det oerhört spännande. Jag har själv också en bakgrund på Berghs då jag läste UX Product Development.

Vad inspireras du av?

Människor, och vår förmåga och modet att förändra och förändras.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Mitt jobb är min hobby. Just nu jobbar jag med ett nytt (än så länge hemligt) e-handelsprojekt.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Berghs är en magisk plats, så många kreativa människor under samma tak blir en otrolig energikick. Att få dela med mig av min erfarenhet och kunskap och inspirera andra, samtidigt som jag lär mig så mycket av dem jag föreläser för är det bästa.

Har du någon förebild?

Mina kunder. Sanna entreprenörer som trott på sin idé, aldrig ger upp och med passion och vilja av stål byggt upp framgångsrika företag. De är mina superhjältar.

Har du något karriärtips som du vill dela med dig av?

1. Ha ett öppet sinne.
2. Sluta aldrig lära dig.
3. Dela med dig. "Ju mer man ger desto mer får man".

Sophia.BågeSophia Båge

Ansvarig för Digital försäljning med fokus e-handel.