Growth Marketer

Just nu har vi inga kurser som matchar dina kriterier öppna för anmälan, läs mer om hela vårt utbud här


Relaterade artiklar

Program

The Ultimate ”jag-sitter-med-mitt-arbetsprov-i-sista-sekund-och-har-panik” Survival Guide

Har du precis påbörjat ditt arbetsprov för att komma in på något av våra heltidsprogram i höst? Behöver du extra pepp och stöd i att få ihop ditt arbetsprov innan ansökan stänger? Då har du kommit till rätt artikel. Här kommer nämligen en ordentlig survival guide fylld med våra bästa tips till dig som har ont om tid men ändå vill leverera ett grymt arbetsprov. Tiden är knapp, så låt oss gå rakt på sak.

Läs mer
Studentliv

Premiär för Enter Berghs Podcast – podden för alla som vill söka in till Berghs heltidsprogram 2022

Säg hej till Saga Erickson från Growth Marketing och Olle Jansson från Public Relations som idag lanserar podden Enter Berghs Podcast. Podden är duons egna initiativ och är tillägnad till alla som skriver arbetsprov i hopp om att komma in på Berghs heltids­utbildningar i höst. Vi har intervjuat Saga och Olle om podden, livet på Berghs och deras heltidsprogram.

Läs mer
Growth Marketing

Berghsstudenterna tar fram ärlig reklam för rakning

Reklamfilmer på kvinnor som rakar benen och får glödande ben som lockar positiv uppmärksamhet från hennes omgivning, är något vi fått se upprepade gånger. Men hur glamoröst är det egentligen att raka benen? Berghsstudenterna i Growth Marketing fick chansen att utveckla en kommunikationsidé för den veganska rakhyveln – Estrid. Här är dagens ärligaste reklamfilm!

Läs mer