Public Relations

Just nu har vi inga kurser som matchar dina kriterier öppna för anmälan, läs mer om hela vårt utbud här


Relaterade artiklar

Program

The Ultimate ”jag-sitter-med-mitt-arbetsprov-i-sista-sekund-och-har-panik” Survival Guide

Har du precis påbörjat ditt arbetsprov för att komma in på något av våra heltidsprogram i höst? Behöver du extra pepp och stöd i att få ihop ditt arbetsprov innan ansökan stänger? Då har du kommit till rätt artikel. Här kommer nämligen en ordentlig survival guide fylld med våra bästa tips till dig som har ont om tid men ändå vill leverera ett grymt arbetsprov. Tiden är knapp, så låt oss gå rakt på sak.

Läs mer
Studentliv

Ansök till Berghs Podcast – podden för alla som vill söka in till Berghs heltidsprogram

Säg hej till Saga Erickson från Growth Marketing och Olle Jansson från Public Relations som idag lanserar podden Enter Berghs Podcast. Podden är duons egna initiativ och är tillägnad till alla som skriver arbetsprov i hopp om att komma in på Berghs heltids­utbildningar i höst. Vi har intervjuat Saga och Olle om podden, livet på Berghs och deras heltidsprogram.

Läs mer
Studentliv

PR-studenten Louise Lindén är en av personerna bakom klimatinitiativet Climate Live

Climate Live är en global rörelse med målet att förena och mobilisera människor i kampen för klimaträttvisa, med musiken som verktyg. Den 16 oktober arrangeras klimatkonserter – samtidigt, över hela världen – i över 40 länder, under ledning av unga. En av personerna bakom initiativet är Louise Lindén, PR-student på Berghs. Vi har intervjuat henne om hennes bakgrund, hur det är att plugga på Berghs och Climate Live.

Läs mer