Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

5 poddtips som ger dig energi i vår

Solen börjar kika fram och vi går äntligen mot ljusare tider, vilket betyder att vi gärna vistas utomhus mer. Vad är då bättre än en take away kaffe och en inspirerande podd att lyssna på? Berghs personal har valt ut 5 kommunikativa poddtips perfekt lämpade för vårpromenaden!

Skrivet av Adam Horne
April 21, 2021

Influence by WeTransfer

I den tredje säsongen av den här podden får du ta del av flera frågeställningar om 2021. Podden leds av Damian Bradfield, grundare och COO av WeTransfer och Justin Willman där de avverkar falska nyheter, pandemi, rasifiering etc. Problem som är stora och långvariga.

Gradvall + Magnus

Gradvall + Magnus är en podcast med Professor Pop, Jan Gradvall och Futurologen Magnus Lindkvist. Med optimism och upptäckarlust som drivkrafter vänds kreativitetens, skapandets och innovationens alla stenar för att ta reda på vad som grundlade allt ifrån pianokonserter och dataspel till multinationella företag och nobelprisvinnande upptäckter.

Skäringer & Mannheimer

Här är en podd för dig som behöver få dig ett gott skratt. Rappa och roliga konversationer mellan komikerna Mia Skäringer och Anna Mannheimer. ’’Vänta er inga mirakel’’ och ’’Lyssna om du vill’’, skriver Skäringer på Instagram. 

Raseriet 

Kusinerna Fannie och Amie sitter varje vecka och avverkar ämnen inom populärkultur, rasism och relationer. Om du vill hålla dig woke, rekommenderas podden starkt!

Creative Confidence podcast

Lyssna in på inspirerande diskussioner om design och kreativitet. Suzanne Gibbs Howard och Coe Leta Stafford leder diskussioner med gäster och deras syn på ledarskap, kreativitet, innovation och tillväxt. Få en inblick i deras framgång genom deras personliga upplevelser.