Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Höstens kvällskurser på Berghs

Berghs hus

Planera hösten redan nu! Öka dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här är listan med höstens kvällskurser! Sök idag - i morgon kan det vara försent!

Hör deltagarna Jack och Clara berätta om hur det var att läsa en kvällskurs:

HÄR ÄR BERGHS KVÄLLSKURSER HÖSTEN 2023

(sorterade efter kursnamn).
Fristående kurser på kvällstid, i skolans lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm.
Frågor? Chatta gärna med oss.

Art Direction
Ta dina kunskaper inom art direction och grafisk formgivning vidare. Fördjupa dig inom strategi, koncept och visuellt genomförande. Med den här kursen på ditt CV är du väl förberedd för att fortsätta din karriär som Art Director.
Kursansvarig: Robert Hedlund
Kursstart
: 11/9

Berghs Intro
Är du nyfiken på kommunikations­branschen? Har du ett intresse för att tänka kreativt och idébaserat men vill få en bild över vilka möjligheter som finns inom studier och yrkesval i kommunikations­branschen? Då är Berghs Intro kursen för dig.
Kursstart:
24/8

Copywriting
Du som har koll på grunderna inom copywriting vet att det är en sak att skriva för att informera – och en helt annan att skriva för att kommunicera. Här lär du, som redan har en vässad penna, dig ännu mer om verktygen bakom en text: hur du hittar rätt tonalitet, rätt tilltal till rätt målgrupp och ser till att orden inte bara når ut, utan in.
Kursansvariga: Embla Sue Panova
Kursstart:
11/9

Foto Start
Här får du en introduktion till fotografyrket och inblick i vilka grunder som är viktiga för att kommunicera med hjälp av kameran.
Kursansvariga: Fredrik Andersson och Håkan Elofsson
Kursstart: 20/9

Grafisk design Start
Är du nyfiken på att arbeta som visuell designer? På denna introduktionskurs får du en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom en rad olika synsätt, metoder och verktyg och sedan lösa kommunikativa utmaningar med hjälp av dessa.
Kursansvarig: Sofie Redtzer
Kursstart:
20/9

Marknads­kommunikation
En spännande och utvecklande kurs för dig som redan har arbetat med kommunikation på något sätt och nu vill skaffa dig ännu mer kunskap inom marknads­kommunikation. Här ligger fokus på att ge dig grunderna inom ett lyckat kommunikationsarbete med verktygen strategi, koncept, PR och content.
Kursansvarig: Karolina Moberg
Kursstart: 11/9

Strategisk kommunikation och PR
Det här är en kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom kommunikation och PR. Kursen ger dig både teoretisk och praktisk kunskap om hur du arbetar med kommunikation och PR idag, från strategi till genomförande.
Kursansvarig: Per H Frykebrant
Kursstart:
11/9

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Lästips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen. Exempelvis intervjuer med lärare eller kursdeltagare.

Tips! Sök i god tid för att försäkra dig om att få en av de åtråvärda platserna.
Hoppas att vi ses på Berghs i höst!

Här hittar du hela Berghs kursutbud – för vi har såklart inte bara kvällskurser, utan även kurser på dagtid och på distans.