Artiklar

Höstens kvällskurser på Berghs

Planera hösten redan nu! Öka dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här är listan med höstens kvällskurser!

Hör deltagarna Jack och Clara berätta om hur det var att läsa en kvällskurs:

HÄR ÄR BERGHS KVÄLLSKURSER HÖSTEN 2024

(sorterade efter kursnamn).
Fristående kurser på kvällstid, i våra lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm.
Frågor? Chatta gärna med oss.

Art Direction
Ta dina kunskaper inom art direction och grafisk formgivning vidare. Fördjupa dig inom strategi, koncept och visuellt genomförande. Med den här kursen på ditt CV är du väl förberedd för att fortsätta din karriär som Art Director.
Kursansvarig: Robert Hedlund
Kursstart
: 16/9

Berghs Intro
Är du nyfiken på kommunikations­branschen? Har du ett intresse för att tänka kreativt och idébaserat men vill få en bild över vilka möjligheter som finns inom studier och yrkesval i kommunikations­branschen? Då är Berghs Intro kursen för dig.
Kursstart:
5/9

Content Creation Start
Varje dag möts vi av bilder och filmer på sociala medier, även kallat content. Men vilka är det som skapar allt innehåll och hur gör dom det? I denna kurs får du verktyg för att kunna påbörja din karriär i djungeln av content och kunskaper kring hur man går från idé till färdig produkt.
KursansvarigTore Åsén
Kursstart: 16/9

Copywriting
Du som har koll på grunderna inom copywriting vet att det är en sak att skriva för att informera – och en helt annan att skriva för att kommunicera. Här lär du, som redan har en vässad penna, dig ännu mer om verktygen bakom en text: hur du hittar rätt tonalitet, rätt tilltal till rätt målgrupp och ser till att orden inte bara når ut, utan in.
Kursansvariga: Embla Sue Panova
Kursstart:
16/9

Datadriven marknads­föring Start
Är du nyfiken på att arbeta datadrivet och målinriktat? Har du hört talas om begrepp som growth- och performance marketing, och vill förstå vad det innebär? Då är den här kursen för dig!
KursansvarigChristina Norling
Kursstart: 16/9

Foto Start
Här får du en introduktion till fotografyrket och inblick i vilka grunder som är viktiga för att kommunicera med hjälp av kameran.
Kursansvariga: Niklas Palmklint
Kursstart: 16/9

Grafisk design
Du som är vass på grafisk design och vill ta dina kunskaper vidare för att kunna börja skapa visuell kommunikation får med dig många konkreta verktyg härifrån. Här lär du dig hur du använder dina grafiska uttryck för att bäst kommunicera budskapet till rätt målgrupp.
KursansvarigAnna-Karin Sundin
Kursstart: 16/9

Grafisk design Start
Är du nyfiken på att arbeta som visuell designer? På denna introduktionskurs får du en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom en rad olika synsätt, metoder och verktyg och sedan lösa kommunikativa utmaningar med hjälp av dessa.
Kursansvarig: Minea Lagestam Traynor
Kursstart:
9/9

Marknads­kommunikation
En spännande och utvecklande kurs för dig som redan har arbetat med kommunikation på något sätt och nu vill skaffa dig ännu mer kunskap inom marknads­kommunikation. Här ligger fokus på att ge dig grunderna inom ett lyckat kommunikationsarbete med verktygen strategi, koncept, PR och content.
Kursansvarig: Patrik Lindkvist
Kursstart: 16/9

Strategisk kommunikation och PR
Det här är en kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom kommunikation och PR. Kursen ger dig både teoretisk och praktisk kunskap om hur du arbetar med kommunikation och PR idag, från strategi till genomförande.
Kursansvarig: Per H Frykebrant
Kursstart:
16/9

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Lästips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen. Exempelvis intervjuer med lärare eller kursdeltagare.

Hoppas att vi ses på Berghs i höst!

Här hittar du hela Berghs kursutbud – för vi har såklart inte bara kvällskurser, utan även kurser på dagtid och på distans.