Berghs i Almedalen: Student lab livepitch!

I den här specialversionen av Student Lab ser vi studenterna pitcha live på plats i Almedalen, i sin utmaning från utbildningsföretaget Sanoma. Sanomas vision är att skapa världens bästa skola – för alla.

Inom Student Lab samarbetar studenter med processledare i uppdrag för att ta fram kreativa och innovativa idéer utifrån en kommunikationsutmaning. I den här specialversionen av Student Lab ser vi studenterna pitcha live, i sin utmaning från utbildningsföretaget Sanoma. Sanomas vision är att skapa världens bästa skola – för alla. Men hur skapar vi en skola där lärare ges förutsättningar att kunna få med sig eleverna på en livslång läranderesa? I Student Lab Livepitch möter du ett av Sveriges ledande läromedelsföretag och lyssnar på studenter som pitchar sina lösningar och idéer på scen inför publik!

Berghs redaktion

Den här artikeln är producerad av Berghs redaktion. Berghs redaktion består av medarbetare på Berghs kommunikationsavdelning, Berghs Communications, samt gästskribenter, lärare och studenter. This content is produced by Berghs.