Student lab

Nu kan företag få hjälp med innovation och produktutveckling tillsammans med unga talanger i framkant. Som värd för ett Student Lab blir företaget en del av en process med brief, idéarbete och prototyping där Berghs School of Communication leder och kvalitetssäkrar med utvalda lärare som faciliterar och handleder.

Vad du får:
Med sig får en Student Lab värd full dokumentation av alla idéer och koncept tillsammans med energi och inspiration att fortsätta produktutvecklingen.

Med:
Heldag med utvalda studentteam ledda av processledare går från brief till presentation

Hur:
Kontakta oss på samarbete@berghs.se

Student Labs framgångsfaktorer

#1 Kraft och utveckling i mångfald

Olika kompetenser, kulturer och erfarenheter skapar en oslagbar dynamik när det kommer till problemlösning, idé och koncept. Vi tror att samarbete och mångfald skapar unika möjligheter till kreativa innovationer. Det är också i relation till andra du kan mäta och bli trygg i din egen yrkesroll, kompetens och position. Student lab är en arena för studenter med olika roller från olika skolor, för olika företag och utmaningar.

#2 Tydlighet trumfar kaos

Kreativitet är betydligt mer strukturerat än man kan tro. Vår insikt: Konkreta insikter är grunden för bra idéer. Uppdragsgivaren behöver ofta hjälp med att definiera en tydlig utmaning och vad man konkret vill få ut. Är det en strategi, en idé, en ny position, en app? Berghs har tagit fram en workshop med utgångspunkt i en enda fråga: Varför? Workshopen leds av Berghs processledare och vi arbetar tillsammans med företagets vision, mission, målgrupp osv för den tänkta utmaningen. Workshopen ger en utgångspunkt för din affärsverksamhet och därmed även för din kommunikation. Dessutom bidrar processen till att skapa meningsfullhet, förståelse och ett ökat engagemang, både för företagsaffären och inför samarbetet med Berghs studenter.

#3 Processledning i sprinter, det moderna sättet att arbeta med utveckling

Att arbeta i sprinter bidrar till att göra det lättare att klara av att följa med i en tid av snabba förändringar – där integration och samverkan krävs i ännu högre grad än någonsin tidigare. Studenternas arbete, från idégenerering till presentation, leds och kvalitetssäkras av en från Berghs utsedd processledare.

Frågetecken? Låt oss reda ut dem!

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Kontakta oss direkt

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Projektledare

E-post

+46 8 587 550 44