Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

“Jag använder idag flera av verktygen från kursen”

Malin.Gustavsson

Malin Gustavsson från Validoo läste kursen UX Product Development på Berghs under våren 2017. Här berättar Malin om sitt jobb och hur hon har haft nytta av kursen i sitt arbete.

Skrivet av Anette Hamel
Februari 13, 2018

Hej Malin! Vem är du och vad jobbar du med?

Jag heter Malin Gustavsson och jobbar som Head of Products & Marketing på Validoo AB. Våra produkter är webbaserade tjänster för digital produktinformation och produktbilder. Mitt arbete innefattar även ansvar för underleverantör för produktion av tjänster samt in-house studio för bildproduktion. Jag har även ansvar för tjänsternas drift, utveckling, UX design, marknadsanalys, samt säkerställande av uppfyllandet av omsättnings- och resultatmål. Vi utvecklar våra tjänster efter kundernas behov och balansen mellan UX, business value och technology är en viktig del i processen. Jag strävar hela tiden efter att skapa mer affärsnytta och bättre användarupplevelse och därmed högre kundnöjdhet.

Vad var det som fick dig att söka till kursen UX Product Development?

Jag har arbetat med digitala tjänster i många år och brinner för användarupplevelsen. Och jag ville utveckla mig mer kring metod och få fler verktyg.

Motsvarade kursen dina förväntningar och vad fick du med dig?

Kursen var över förväntan. Det var väldigt bra att hela tiden ha ett relevant och intressant case att relatera till. Lärarnas engagemang och kunnande var fantastiskt. Jag använder idag flera av verktygen från kursen och har också själv utbildat kollegor utifrån kursmaterialet.

Vilken av våra kurser passar dig?

På Berghs erbjuder vi ett stort utbud av kurser inom många ämnesområden och på olika nivåer. Vi har både kurser på dagtid, kvällstid, intensivkurser och på distans.

Välj här!

Berätta om något bra minne från Berghs!

Jag gillade "hänget" i caféet tillsammans med övriga kursdeltagare. Inspirerande att träffa personer med varierande roller från olika företag.

Vad mer inspirerar dig?

Mötet med andra människor (både vuxna och barn). Hur de tänker, känner och agerar utifrån sin erfarenhet, kunskap och sammanhang. Men också naturen, framförallt hav och berg!

Hur har du fått användning av det du lärde dig på kursen?

Vi använder en del av metodiken och flera av verktygen från alla tre delar från kursen (Discover, Create och Validate) när vi utvecklar våra produkter.

Här kan du läsa mer om dagkursen UX Product Development. Vill du istället läsa om andra personer som har gått en kurs på Berghs? Då rekommenderar vi Berghs artikelserie Efter kursen.