Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Företagsbehoven som trendade för november

I vår bransch möter vi ständigt företag med olika behov och utmaningar. På Berghs handlar det ofta om ett skräddarsytt utbildningsbehov. Vår nyckelperson i detta är Cecilia Sjödin, Project Director på Berghs Solutions. Varje månad träffar hon företag som vill vidareutveckla sin personal och hjälper dem lösa sina utmaningar med en anpassad lösning. I den här artikelserien delar hon med sig av vilka insikter som trendar varje månad.

Kan vi se en trend i inkommande förfrågningar den senaste månaden?

– Online-undervisning är här för att stanna, utan tvekan. Under det senaste halvåret ser vi en tydlig digital mognad hos Berghs uppdragsgivare.

Vad är det för typ av företag/organisationer?
– Från internationella hårdvarutillverkare till uppdragsgivare från startup scenen.

Hur ser utmaningarna ut för företagen?
– En drivkraft och utmaning i att stärka upp medarbetare i oroliga tider samt att förändrade arbetsroller kräver förnyad kompetens av befintlig personal.

Lösningar och tips från Berghs Solutions?
– Digital försäljning trendar fortsatt, men även programutbildningar inom exempelvis After Effects. Fler vill hantera verktyget för att lösa enklare produktion inhouse.

Har ni ett företagsbehov vi kan hjälpa er med? Vi finns här och hjälper stora som små företag. Läs mer om våra erbjudanden här!

 

Behöver din organisation hjälp med kommunikation?

Som uppdragsgivare i ett examensprojekt får du ett 6 veckor långt samarbete med ett av våra studentteam. När projektet är klart har du en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidplan och budget.

Boosta ditt varumärke