Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Här är Berghs panelister i Almedalen 2019

Är du i behov av en kommunikationsexpert i din panel i årets Almedalen? I år har vi fyra starka panelister som gärna deltar i relevanta forum i Almedalen.

Skrivet av David Lindh
Juni 1, 2019

patrikportraitPatrik Hambraeus

Patrik har en lång erfarenhet inom Learning Development. Han jobbar med att utveckla och definiera Berghs pedagogik och utvecklingsprojektm med utgångspunkt i heltidsutbildningarna. Områden: lärande, pedagogik, processer och storytelling.

David Lindh

David arbetar som Digital Strateg och har tidigare varit student på Berghs. David vet vad det innebär att jobba data-drivet och att kreativt utveckla en affär. Områden: Digital analys, ungt- och studentperspektiv på kommunikation.

Marie Alani

Marie är Programansvarig för Berghs Internationella program och People Development. Hon brinner för att se individer och organisationer utvecklas. Områden: Integrerad kommunikation, agilt ledarskap och medarbetarskap.

Rosalin Gustafsson

Rosalin är Programansvarig på Berghs för Strategisk kommunikation och PR & projektansvarig för Berghs expertpanel kring valkommunikationen i Metro. Områden: strategisk kommunikation, påverkan, omvärld.

 

 

Är du intresserad av att ha med någon av våra medarbetare i din panel? Skicka ett mail till solutions@berghs.se.