Den här artikeln är inaktuell (eller har något år på nacken).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Höstens första distanskurser på Berghs!

Den 1 september sätter det första gänget av Berghs populära distanskurser igång. Här har du som föredrar att plugga i din egen miljö och utan fasta lektionstillfällen en perfekt möjlighet att vässa dina kunskaper inom ämnen som art direction, copywriting, illustration, grafisk design, pr och projektledning.

När du läser en kurs på distans på Berghs erbjuds du, precis som på våra kvälls- och dagkurser, personlig feedback från den kursansvarige läraren som är yrkesverksam inom det område som han eller hon undervisar i. Fördelen är att du själv kan välja när du vill titta på föreläsningar och arbeta med dina uppgifter, all undervisning sker via internet. Det passar dig som kanske inte bor i Stockholm, eller jobbar på dagarna och vill studera på kvällstid eller när det passar just dig. Du får personlig feedback och kurskamrater att bolla dina uppgifter och i vissa fall också grupparbeten med. Kurserna löper över en termin och du tillgodogör dig enorma mängder ny kunskap, erfarenhet och inspiration. Nedan hittar du höstens första kursstarter på distans på Berghs.

Här anmäler du dig till Berghs distanskurser 2017! 

Art Direction Du som redan har grundläggande kunskaper inom grafisk formgivning, och vill börja arbeta mer strategiskt, har mycket att se fram emot i en ny roll som AD. Under den här kursen får du använda dina kreativa talanger till att börja skapa riktigt effektiv kommunikation!

Copywriting Du som brinner för att trolla med ord i alla dess former får en inblick till copyyrket här. Kursen lär dig bland annat att skriva målgruppsanpassat och ger dig en förståelse för hur språket kan användas för att skapa effektiv kommunikation.

Grafisk Design Den här kursen ger dig en god inblick i hur en professionell grafisk formgivare arbetar. Efter kursen kommer du ha en ökad förståelse för att se möjligheterna inom grafisk design. Kursen ger dig en bas att själv kunna fortsätta att utvecklas i ditt yrkesutövande. Vi kommer ge dig verktygen för att metodiskt komma vidare från idé till en färdig layout.

Illustration Här får du som vill bli illustratör lära dig att använda dina kreativa uttryck för att arbeta med kommunikation. Vi utgår ifrån din egen unika stil och ger dig de praktiska och teoretiska kunskaperna som behövs för att du ska kunna stärka ditt varumärke och inte minst – arbeta konceptuellt och gentemot kund. Här delar kursansvarig Annika Sköld med sig av instagramkonton du inte vill missa om du jobbar inom illustration idag. 

PR Management Du kanske står inför, eller har redan har axlat, en ledande roll inom PR eller kommunikation och behöver komplettera kunskapen när det kommer till det strategiska arbetet? Då passar den här kursen, där vi diskuterar förändringar som inverkar på PR-arbetet och kraven som ställs på nya angreppssätt i rollen som kommunikationsansvarig. Kursansvarig Anna Johansson berättar här om den ädla konsten att skapa förtroende, en kompetens som varje PR-proffs behöver ha.  

Projektledning Är det någon som kan göra ett uppdrag verkligt framgångsrikt så är det du som projektledare! Det är hos dig allt börjar – och slutar. Den här kursen ger dig den grundläggande kunskap som behövs för att leda människor, arbeta i projekt och ta din karriär vidare. Kursansvarig Ann Westfelt delar här med sig av hemligheten bakom varje duktig strategisk projektledare. 

Gemensamt för dessa kurser är att de startar den 1 september, avslutas den 15 december och har sista ansökningsdag den 14 augusti. 

Här ser du alla distanskurser på Berghs!

Osäker på vilken kurs du ska välja? Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs. Välkommen med din ansökan!

Taggar